Xpress Travel - Rent an auto

XpressTravel , Revolutia Transportului de Persoane
Transportation rutier intern si Global
Fie ca vrei sa pleci intr-un oras din Europa sau vrei sa te intorci in Romania, XpressTravel te poate ajuta cu cea mai buna varianta, atat pentru transportul clasic cat si cu cel privat si cel in mod Specific


Transportation intern
Ai vizitat un oras din Romania si doresti sa te intorci acasa ? Apeleaza cu incredere la serviciile de calitate oferite de XpressTravel.


Transport vehicle

Ai o masina intr-o tara straina sau intr-un oras si ai nevoie ca cineva sa te ajute sa o aduca acasa ? XpressTravel are solutii pentru orice cerere ce tine de transport, atat pe teritoriul Romaniei cat si in Europa.


Transportation persoane


Hire an auto
Ai venit acasa din strainatate, ti s-a stricat masina, planuiesti sa vizitezi un oras si ai nevoie de o masina? Pentru orice situatie in care ai nevoie sa inchiriezi o masina, XpressTravel este aici pentru a te putea ajuta in rezolvarea acestei necesitati. Toate masinile care se inchiriaza prin intermediul XpressTravel sunt verificate technic si estetic dupa fiecare inchiriere, pentru siguranta si confortul dumneavoastra.

O lista aproape completa de servicii pe treatment XpressTravel o acopera.


Transportation rutier intern
Masina de inchiriat
Servicii de transport
Transportation persoane intern
Transportation international de persoane
Transfer aeroport
Masini de inchiriat
Închirieri automobile


Excursii elevi
Pentru ca taberele cu elevi se fac in grupuri mari si foarte mari, peste thirty persoane, XpressTravel are solutia ideala pentru a satisface aceste nevoi, dispunand de autovehicule Mercedes Sprinter de seventeen/19/20 + 1 locuri , autocare 31+one locuri , dar si autocare fifty four-sixty locuri. Soferii, combustibilul, taxele de drum, sunt incluse in oferta transmisa, in sarcina dumneavoastra revine doar sa va bucurati impreuna de elevi de urmatoarea excursie / tabara scolara.


Rent an auto timisoara
Companie de transportation


Transportation angajati
Aveti un numar ridicat de angajati si doriti sa le oferiti transport de la domiciliu ( sau punct correct ) la locul de munca si retur ? XpressTravel este solutia perfecta, cu soferi profestionisti si punctuali, angajatii nu vor mai intarzia niciodata la lucru, si vor ajunge acasa in conditii de maxima siguranta si confort.


Transportation rutier intern si international de calatori
Transport bunuri


Închirieri microbuze
planuiesti o vacanta cu prietenii? Sa mergeti cu doua masini sau sa inchiriati un microbuz 8+1 ? Amintirile se fac impreuna, nu separat. Microbusele se pot inchiria atat fara sofer, cat si cu sofer, ca voi sa ajungeti la destinatie odihniti si pregatiti de vacanta.


Închirieri autocare
Firma de transport persoane
Lease an auto cu sofer
Masina cu sofer
Curse ocazionaleÎnchirieri de maşini
Transportation rutier calatori international
Transport pacienti
Închirieri de maşini
Serviciu de transfer pentru aeroport
Închirieri autobuze
Închirieri autobuze şi microbuze
Închirieri microbuze şi autocare
Închirieri autocare cu şofer
Închiriere autocar pentru excursie
Închirieri microbuze cu şofer
Închirieri microbuze pentru transportul angajaţilor
curse ocazionale cu sofer
rent a vehicle cu sofer sau fara

XpressTravel – solutia pentru nevoia de miscare.

Xpress Journey , Nevoia de miscare este una fireasca, fie ca ai nevoie de un transfer aeroport, transportation privat in toata Europa, transportation Convey, hire a car or truck sau transportation ocazional pentru excursii, tabere, teambuildinguri, pelerinaje, s.a.m.d. , XpressTravel este locul unde orice cerere din domeniul transportului are o solutie.

Desi poate nu va este foarte cunoscut numele/brandul, Xpress Travel a efectuat peste 1000 de astfel de servicii pentru diferite persoane, fie ele juridice, de stat ( scoli, gradinite, universitati ) , fie persoane fizice, nici unul dintre acestia nu a avut ceva rau de spus despre ei.

Modul in care opereaza este unul profesionist, si chiar daca sunt momente in care sunt aglomerati si, din cauza numarului mare de cereri nu le pot satisface in toatalitate, in mod immediate, pentru orice cerere transmisa echipei Xpress s-a gasit o solutie.

Deoarece vor sa imbunatateasca si sa ridice nivelul calitatii serviciilor oferite in domeniul transportului de persoane, schimband domeniul prin exemplu, acestia au un numar ridicat de colaboratori treatment asteapta cu nerabdare sa-i ajute in momentele in treatment solicitarile depasesc disponibilitatea mijloacelor proprii de transportation.

Cu o paleta larga de servicii, la Xpress gasiti solutii atat pentru transportation de la aeroport la resort , lease a vehicle, transport ocazional, cat si solutii de transport privat Categorical, atunci cand nevoia o cere.

Sunt printre singurii treatment ofera un serviciu Categorical, in treatment ajungi la destinatie, din orice oras din Europa, in conditii de ease and comfort si siguranta, si intr-un timp foarte scurt.

Atunci cand aveti nevoie de un serviciu de transport, nu ezitati sa-i contactati pe cei mai buni, seriosi, si profestionisti.transport persoanebudapesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *